Logo

Specialist in composiet en aluminium honingraat

Als specialist in composiet gevels en aluminium honingraatpanelen genieten we van ambitieuze projecten en complexe opdrachten. Daarom vragen opdrachtgevers en architecten om onze bijdrage bij het bedenken en realiseren van gevelontwerpen. Vanzelfsprekend gaan we de ongebaande paden daarbij niet uit de weg. Sterker nog, niet zelden zoeken we die op. Omdat we hoe dan ook de ambities van onze opdrachtgever willen realiseren.

Aldowa Composites heeft decennia ervaring in onder andere engineering, productie en logistiek van aluminium composiet en aluminium honingraat panelen inclusief benodigde achter constructies. Aldowa Composites kan bijna alles met deze materialen en als we iets niet kunnen, dan zeggen we dat ook! We maken hierbij uitsluitend gebruik van onze moderne apparatuur en hoogwaardige producten van gerenommeerde Europese leveranciers.

Projectrealisatie
Toewijding. Dat is waar u onze samenwerking het beste mee kunt samenvatten. Toewijding aan uw droom en ambities, aan uw project. We zoeken altijd naar efficiëntie, bewaken scherp de afgesproken planning en budgetten. Al onze bedrijfsprocessen zijn daarop ingericht. Zo krijgt u hoge kwaliteit in alle opzichten.

Innovatie
Innovatie brengt u en ons verder. Daarom is er niets mooier dan samen innoveren. Aldowa Composites vraagt haar opdrachtgevers daarom regelmatig feedback. Bovendien ontwikkelen wij samen met onze opdrachtgevers nieuwe producten en verbeteren we onze (gezamenlijke) processen en systemen.

We zijn benieuwd naar u en laten ons graag door u inspireren. Zullen we kennismaken?

 

René Janssen

René Janssen

Accountmanager
085 760 9251
Jacques Heijboer

Jacques Heijboer

Accountmanager
085 760 9252
Sasa Peric

Sasa Peric

Engineer
085 760 9254
Jaap Verkade

Jaap Verkade

Engineer
085 760 9254